Menu
Discover_saimaa_talvi

Arctic Natural Products

JOULUN HERKKULAHJAKASSI

Persoonallisesti JOULUHERKKUJA 🤶🎄– Makumatka siniselle Saimaalle!

 

Herkkulahjakassin tuotteet ja tuottajat vaihtuvat vuosittain. Laadukkaat raaka-aineet ja lähituotteet tulevat pientuottajilta Saimaan puhtaasta luonnosta.  Arvostamme paikallisuutta ja yritysyhteistyötä. ♥️

 

Nyt on vuorossa esitellä teille yhteistyökumppanimme ARCTIC NATURAL PRODUCTS.  Arctic Natural Products tuottaa korkealuokkaisia, terveyttä edistäviä luonnontuotteita kuivattuna ja pakastekuivattuna.

 

Marjat löytyvät Järvi-Suomen puhtaista ja puhtaista arktisista metsistä. Luonnollisesti kypsyneet marjat poimitaan käsin ensiluokkaisen laadun varmistamiseksi.

 

 

Herkkulahjakassin tuote on kuivatuista metsämustikoista tehtyä mustikkajauhetta. Mustikkajauhe on voimakasarominen, herkullinen ja helppokäyttöinen.

 

 

Jauhe on tehty mustikoista, jotka on poimittu suoraan Suomen puhtaasta luonnosta, Etelä-Savosta, Saimaan monien järvien ympäröivistä puhtaista metsistä, jossa puhdas ilma, vesi ja luonto ovat tuoneet niihin arominsa. Marjatuotteisiin ei lisätä mitään lisäaineita, joten saat nauttia marjojen puhtaasta luonnonmukaisesta mausta aidoimmillaan.

 

 

Voit hyödyntää kuivattua mustikkajauhetta parantamaan jäätelöiden, hienojen leivonnaisten täytteiden, muffinien, hillojen, hyytelöiden, säilykkeiden ja hedelmäpohjien makua. Käytä myös ruoanlaitossa luonnollisena makeutusaineena. Tai lisää mustikkajauhetta smoothieen, puuron päälle, juomiin jne. Vain taivas on rajana.

 

 

Mustikkajauhe on terveellisiä sen korkean antioksidanttikomponentin vuoksi.

 

 

Ohessa yksi resepti vinkki monista eli ihanan makuiset juustokakkuset. 

 

JUUSTOKAKKUSET mustikkajauheesta 

Pohja:
1 pkt (175g) Domino- tai muita täytekeksejä
50 g voita

 

Täyte:
1 prk (250g) Mascarpone-tuorejuustoa
3 dl kermaa
1 1/2 dl tomusokeria
1/2 sitruunan ohuelti raastettu kuori
4 rkl mustikkajauhetta
vaniljaa myllystä

 

 

Pingota leivinpaperi pienten irtopohjavuokien pohjalle (tai käytä normaalia isoa irtovuokaa) . Laita voi ja  keksit monitoimikoneeseen ja murskaa hienoksi muruksi. Painele seos lusikalla vuokien/vuoan pohjalle. Laita pakkaseen odottamaan.

 

 

Mittaa täytettä varten kaikki aineet vatkauskulhoon. Vatkaa seos napakaksi vaahdoksi. Lusikoi täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Kuumenna vuokaa ulkopuolelta kaasupolttimella tai kuumalla vedellä (varo, ettei vettä mene kakkuun). Pyöräytä vuoan reuna irti ja nosta kakun yli pois. Koristele kakku esimerkiksi marjoilla tai syötävillä kukilla. Kakku leikkaantuu parhaiten hieman lämmitetyllä veitsellä.

 

 

Arctic Natural Products Ltd Oy, Savonlinna, Finland

 

Käy tutustumassa nettisivuilla tarkemmin tuotteisiin

https://www.arcticnaturalproducts.com/

 

Voit tilata herkkulahjakassin sähköpostilla 

 info@discoversaimaa.fi

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2 
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

 

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi