Menu
Discover_saimaa_talvi

Elämää karanteenien jälkeen

Viikonloppuna olimme siskon ja siskon pojan kanssa Saimaan saaressa. Karanteenin jälkeen ei ole tullut muita ihmisiä tavattua. Siskon kanssa olemme onneksi olleet tekemisissä. En muista milloin rantasauna ja kylmässä Saimaassa uiminen olisi tuntunut yhtä hyvälle. Viimeisestä sauna kerrasta on kauan, se taisi olla saman tyylisellä porukalla.

Joulusaunan ainakin muistan. Siellä yhdistyy jännästi äärilaidoistaan eri vuodenajat, ainakin meille. Itse tehdyn ja kesällä pakastetun vastan tuoksu sekä sen lehtien piiskaava tunne iholla saa juhannuksen mieleen. Puolestaan pelkkä kynttilöistä hehkuva jouluvalaistus saunassa saa saunojan joulumielelle. Puhumattakaan siitä joulumielestä joka meillä on.

Lauantaina kävimme urheilukentällä treenaamassa. Hiljaista oli kuin huopatossutehtaalla. Metsäpoluilla näkyi ihmisiä ja pyöräilijöitä. Saimaan rannoilla näkee myös lenkkeilijöitä. On hienoa miten moni jatkaa luonnossa liikkumista koronasta huolimatta. Toiset ovat taas löytäneet luonnon uudelleen pidemmän tauon jälkeen ja sitten ovat uniikit luontoihmiset, ketkä ovat löytäneet luonnon salat “ensi kertaa”. Ja se on mielestäni todella upeaa. Ja toivottavasti nämä uudet väliaikaiset muutokset jäävät pysyviksi. Korona  on vaikuttanut meihin monin positiivisin ajatuksin, vaikka sitä on vaikea tässä myllerryksen keskellä havaita ja ymmärtää. Ihmisen mieli on vaan sellainen.

Nyt kun aika juoksee eteenpäin ja pahin shokki maailman menosta on kulkenut ohi, niin voimme nähdä selvemmin positiivisten muutoksien vaikutukset. Muutoksia mitä meissä jokaisessa sekä ympärillämme tapahtuu. Positiivisten asioiden havaitseminen ohjaa meitä ajattelemaan asioita uusin näkemyksin.

Itse olen huomannut paljon positiivisia sivuvaikutuksia. En käy nyt niitä tässä luettelemaaan, sillä niitä on kertynyt  jo niin paljon, että et jaksaisi lukea tätä kirjoitustani loppuun. Ehkä tämä herättää myös sinut hetkeksi käymään mielessäsi positiivisia asioita. Edes pikakelauksella. Se helpottaa. Kannattaa kokeilla.

Positiivisia ajatuksia sinne ja kaikkea parasta!

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi