Menu
Discover_saimaa_talvi

Elämän raiteet

Vuosi koronapandemian kourissa on muuttanut monen elämänkulkua. Osalla meistä maailma on myllerryksessä edelleen. Kotimaassamme tilanne on varmasti yksi maailman parhaimpia. Suomessa on hyvä olla. Monesssa muissa maissa elämän saaminen takaisin vaihtoraiteiden kautta uusille raiteille on edelleen pahasti eksyksissä, eikä määränpäätä ole vielä näkyvissä.

elämä
Elämän suuntaa haistellessa.

Toivottavasti sinun kohdallasi on oikea raide löytynyt. Saman vanhaan aikaan mitä elimme vielä reilu vuosi sitten on menneisyyttä. Elämään ennen korona pandemiaa ei ole enää paluuta. Aukon on täyttänyt uudet toimintatavat ja uudet näkemykset elämästä. 

Toisien kohdalla voi olla niin, että elämän raiteiden vaihto on vielä hakusesssa. Ei se niin mene, ettei se jotenkin mene, joten joka tapauksessa jokaisen elämä löytää omat uudet raiteet, vaikka vaihto hieman kestäisikin pidempään. Kiskot eivät kadota kulkijaa, vaan kuljettavat vakaasti eteenpäin uusille elämänmakuisille raiteille, jonka mausteena ovat uudet elämäntavat sekä uudet seikkailut. 

Elämä matkustaa eteenpäin rajoituksista huolimatta, jotka alkavat pikkuhiljaa vapautumaan ja kohta saamme kokea fyysisten kohtaamisten euforian. Niitä päiviä odotellessa on helppo hymyillä.

purjehdus
Vastatuuli vahvistaa.

 

#elämä #uudet seikkailut #elämänraiteet 

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2 
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

 

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi