Menu
Discover Saimaa
4
nokipannu

Tarinamme

Tarinamme

Discover Saimaa toimii Imatralta käsin eteläisen Saimaan alueella. Discover Saimaa on 100% suomalainen yritys.

 

Discover Saimaa järjestää retkiä ja tapahtumia sekä tarjoaa palveluita. Järjestämme luontoelämysmatkoja, pyörämatkoja, melontaretkiä, kulttuuripyöräilyjä jne. Syksyisin järjestämme myös sieni- ja marjastusretkiä ja talvisin meidät löytää lumelta ❄️

 

”Toimistomme” on luonnossa Saimaan äärellä. Luonto on Suomen suurin ulkoilupaikka, joka on avoinna meille kaikille ympäri vuoden. Luonto tuottaa voimaa ja energiaa, jonka vaikutuksesta saamme omaan elämään hyvinvointia ja avarakatseisuutta.

 

Toteutamme luontomatkailussa vastuullista ja kestävää matkailupalvelua. Toimimme ympäristövastuullisesti sekä tiedostaen oman toimintamme vaikutukset ympäristöön. Pyrimme hallitsemaan ympäristövaikutuksia sekä jakamaan siitä tietoisuutta eteenpäin myös muille.

 

Taru Discover Saimaa

 

Discover Saimaan perustaja on Taru Kaljunen. Taru on kotoisin Saimaan ääreltä Imatralta.

 

Sairaanhoitaja työ kuljetti pääkaupunkiseudulle, jossa tuli vietettyä 20 vuotta. Luontoelämyskoulutus antoi innostuksen perustaa oman yrityksen Tarude Travelsin, joka kuljetti Ranskan alpeille ja Italian Dolomiiteille hiihtovaellushommiin.

 

Korona ajoi Tarun takaisin koti-suomeen syntypaikkakunnalle. Kotiseuturakkaus ja Saimaan lumo sai Discover Saimaan syntymään ja mikäs sen parempi paikka onkaan toteuttaa luontoelämysmatkailua.

 

DISCOVER SAIMAA GOES…

 

Tarude Travels on Discover Saimaa yrittäjän Tarun toinen matkailubrändi, jonka kautta järjestämme matkoja myös muihin kohteisiin. Syksyisin ruskaretkeilemme Lapissa Inarin alueella. Keväisin Norjan (Lyngen) hiihtovaellukset ja offpiste-hiihto antaa lisäsäväyksen matkatarjontaamme.

 

Kuuntelemme "herkällä korvalla" asiakkaitamme ja toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan. Kannattaa kysyä räätälöityjä retkiä ja tapahtumia, sillä todennäköisesti toiveenne toteutuu!

 

Nappaa mieleinen Discover Saimaan retki-seikkailu.

 

Tutustu matkatarjontaamme!

 

Lämpimästi tervetuloa jakamaan Discover Saimaan tarjoamia elämyksiä kanssamme.

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

+358 41 313 6868 

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.