Menu
Discover Saimaa
4
nokipannu

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Toteutamme toiminnassamme vastuullista ja kestävää matkailua. Estämme tai minimoimme matkailutuotteiden negatiiviset vaikutukset ja kasvatetaan niiden positiivisia vaikutuksia. Kannustamme myös yhteistyökumppaneita, muita palveluntuottajia ja asiakkaita parantamaan panostaan matkailun kestävässä kehityksessä.
Toimimme ympäristövastuullisesti sekä tiedostaen oman toimintamme vaikutukset ympäristöön ja hallitsemme niitä mahdollisuuksien mukaan. Meille ensiarvoisen tärkeää on luonnonvarojen vastuullinen käyttö, jätteen ja päästöjen vähentäminen sekä luonnon monimuotoisuuden, maisemien, paikallisen kulttuurin ja rakenteiden suojelu.
🍀  Kunnioitamme aitoja paikallisia perinteitä ja tarinoita sekä tarjoamme niitä palveluissamme.
🍀 Tunnemme Saimaan alueen palveluntuottajat ja käytämme heidän tuotteitaan ja taitojaan sekä toteutamme yhteisiä palveluita. Olemme avoimessa vuorovaikutuksessa paikallisten sidosryhmien kanssa sekä edistämme hyviä toimintatapoja ja yhteistyötä.
🍀 Kehitämme toimintaamme ja alueen matkailun jatkuvasti kestävän matkailun periaatteiden mukaisesti. Pyrimme saamaan myös paikalliset matkailun toimijat ja tahot kehittämistyöhön mukaan. Tästä hyötyvät sekä alueen asukkaat että vierailijat.
🍀 Huolehdimme palveluiden ja tuotteiden turvallisuudesta. Noudatamme sovittua matkasopimusta. Toimimme markkinoinnissa vastuullisesti. Kunnioitamme asiakkaiden yksityisyyttä ja loukkaamattomuutta ja noudatamme viranomaisten ohjeita asiakkaan tietojen keräämisestä ja tallentamisesta.
🍀 Kannamme vastuuta omasta yrityksestämme ja sen toimintaan liittyvistä kannattavuudesta, taloudesta ja lakisääteisistä velvollisuuksista.
🍀 Kannamme vastuuta henkilöstön hyvinvoinnista, koulutuksesta ja motivoinnista.
🍀 Pidämme huolta asiakkaasta kokonaisvaltaisesti,  myös poikkeustilanteessa.
🍀 Discover Saimaan matkassa asiakas osallistuu automaattisesti tekemään maailmastamme hieman paremman paikan kunnioittamalla luontoa ja luonnossa liikkumisen arvomaailmaa.
Tule retkille/matkoille vain terveenä! Hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja. Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytetään käsihuuhdetta. Käy tutustumassa yleisiin ohjeisiin oheisesta linkistä: 👉 Ohjeistus(THL)
Yhdesssä kun teemme sen, niin näin takaamme itsellemme ja muille turvallisen tavan nauttia matkailusta.
Toivotamme kaikille nautinnollisia ja vastuullisia matkailun hetkiä ja retkiä!
YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

+358 41 313 6868 

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.