Menu
Discover_saimaa_talvi

Inarin tunturi-joogavaellus

980,00 (sis. alv)

Ajankohta: 15–19.9.2021
Oletko haaveillut Lapin luonnosta ja erämaassa vaeltamisesta? Lapin ruskavärien sävyissä kylpevät maisemat luomoavat vaeltajan. Inarin joogavaellus yhdistää luonnossa liikkumisen sekä jokapäiväisen joogaharjoituksen kehoa ja mieltä hemmottelevaksi kokonaisuudeksi.
Osasto: Tarude Travels -matkat Avainsanat tuotteelle Inari, jooga, tunturi, vaellus

Kuvaus

Ajankohta: 15–19.9.2021
Oletko haaveillut Lapin luonnosta ja erämaassa vaeltamisesta? Lapin ruskavärien sävyissä kylpevät maisemat luomoavat vaeltajan. Inarin joogavaellus yhdistää luonnossa liikkumisen sekä jokapäiväisen joogaharjoituksen kehoa ja mieltä hemmottelevaksi kokonaisuudeksi.
Metsästä saa voimaa ja energiaa. 
Metsästä saa voimaa ja energiaa.
Jooga vaellusmatkamme sopii kaikille. Aiempaa kokemusta ei joogasta tarvitse olla. Vaaelluksen aikana voimme toteuttaa halutessa meditaatiohetkiä tunturi- sekä metsämaisemissa. Luonto rauhoittaa ja antaa mielelle mahdollisuuden hiljentyä peruskysymysten äärelle. Jooga yhdistettynä tunturiluonnon elinvoimaan luo positiivisia vaikutteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.  Aamujooga on lyhyempi herättelevä jooga. Illasta jooga keskittyy enemmän palauttavaan ja rauhoittavaan joogaharjoitukseen.
Joogaa metsän siimeksessä.
Joogaa metsän siimeksessä.
Vaellukset ovat kevyitä päivävaelluksia, jotka sisältävät metsä- sekä tunturi-osuuksia. Matkamme toteutuu parhaimpana ruska-aikana, jolloin luonnossa on helppo hengittää raikasta syysilmaa ja nauttia ruskan tuomasta upeasta väriloisteesta. Päivävaelluksien pituus vaihtelee 8–15 km välillä.
Ohjelma on alustava ja tarkemmat päiväsuunnitelmat vaelluksille muodostuvat lähempänä ajankohtaa mm. sään mukaan.
Inarinjärvelle upeat näkymät.
Inarinjärvelle upeat näkymät.
Joogaohjaajana meillä toimii ivalolainen Riina Laitinen. Vaellukset vetää luontoelämysohjaaja Taru Kaljunen, joka toimii myös matkanjohtajana.
Matkanjohtaja Taru.
Taru
Joogaohjaaja Riina.
Riina
Alustava matkaohjelma

 

15–19.9.2021

 

keskiviikko – sunnuntai

 

Keskiviikko

 

Saapuminen majoitukseen. Kevyt päivävaellus ja alueeseen tutustuminen. Yhteinen päivällinen. Illasta rantasaunan löylyt.

 

Torstai  – Pielpajärven erämaakirkko 9 km

 

Herättelevä aamujooga. Päivän vaelluskohteena on Pielpajärven erämaakirkko. Polku vie upean vanhan aarnimetsän läpi ja matkalla on metsälampia ja järviä. Hyvin säilynyt Pielpajärven erämaakirkko on vanhan luonnonniittyisen kirkkokentän pihapiirissä.

 

Iltapäivästä on mahdollisuus tutustua saamelaiskulttuuriin ja pohjoiseen luontoon saamelaismuseo- ja luontokeskus Siidassa. Ravintola Sarritissa on mahdollisuus syödä herkullinen lounas.

 

Inari sijaitsee kauniin ja suuren Inarijärven rannalla. Inarin kirkonkylä on saamelaiskulttuurin keskus sekä eläväinen, kunnan toiseksi suurin taajama.

 

Matkalla Inarista Saariselälle saamme kokea yhden Suomen kauneimmista tieosuuksista.

 

Illasta rentoudumme palauttavan joogan äärelle.

Herkutteluhetkiä nuotiolla.
Herkutteluhetkiä nuotiolla.
Perjantai – Vaelluspäivä Saariselällä.
Aamusta lähdemme yhteiskuljetuksella kohti Saariselkää. Reitin varrella ihailemme kauniita maisemia.
Vaelluksen jälkeen on mahdollisuus tutustua Saariselän kylään ja kauppoihin sekä halutessa voi syödä lounaan paikallisessa ravintolassa. Saariselältä lähtiessä pistäydymme Kaunispään huipulle ihastelemaan huikeita tunturimaisemia.
Illan joogahetki ja  sauna rentouttaa kehon sekä mielen.
Virtaavissa vesissä on ihmeteltävää ja juomaveden saa käyttöön puhtaista puroista.
Virtaavissa vesissä on ihmeteltävää ja juomaveden saa käyttöön puhtaista puroista.
Lauantai – Suomun Ville – 9 km
Urho Kekkosen Kansallispuiston perinteinen helmenkalastusjoki Suomujoki seurailee upeaa mäntykangasta vanhan koltansaamen asuinpaikan ohi päivätuvalle, jossa pääsee pulahtamaan virkistävään veteen ja nauttimaan lounaasta nuotion äärellä.
Rauhoittumisen ja tauon paikka.
Rauhoittumisen ja tauon paikka.
Sunnuntai
Vaellus Ivalossa lähialueella. Rentouttava retken päätös.
Inari pitkospuut.
Vaellusmaastot ovat silmiä hiveleviä.
Hintaan sisältyy:

 

  • Majoitus Autumn Leaf-huvilamökissä
  • Aamupala & päivällinen mökissä
  • Päiväkohtaiset reittisuunnittelut & turvallisuussuunnitelma
  • Luontoelämysopas 5 pvä:n ajan
  • Yhteiskuljetukset vaelluspäivien aikana
  • Suunnitellusti ohjatut joogahetket
  • Joogaopettaja matkan ajan

 

Hintaan ei sisälly:

 

  • Matkakulut kohteeseen
  • Lounas/eväät retkipäivän aikana
  • Siida museoon sisäänpääsy

 

Vakuutus

Matkanjärjestäjällä on vastuuvakuutus. Se on turvana silloin, jos vahinkoa aiheutuu yrityksen toiminnasta matkan aikana. Tapaturmavakuutus on asiakkaalla oltava itsellään.
Ryhmäkoko 8 hlö:ä. Retket toteutetaan, kun min. 6 osallistujaa.
Autamme mielellämme askarruttavissa kysymyksissä ja matkanjärjestelyissä – olethan meihin herkästi yhteydessä:
☎️ +358 41 313 6868 (Taru /retkenjohtaja)
Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostilla tarkemman infon sekä varustelistan matkasta. Maksuohjeet tulevat myös samalla.
Majoitumme Ivalossa puhtaan ja kirkasvetisen Alajärven rannalla sijaitsevassa huvilassa – Autumn Leaf Ivalo. Huvilan mukavuuksiin kuuluu 5 makuuhuonetta, hyvin varustettu keittiö, taulu-tv ja kaikki muutkin mukavuudet. Ulkopatiolta pääsemme nauttimaan järvinäköalasta sekä puutarhanäkymästä.
Rantasaunan pehmeät löylyt sekä pulahdus järveen rentouttaa kummasti päivän vaelluksen jälkeen.
Matkustaminen paikan päälle:
Lähin lentokenttä on Ivalon lentoasema. Ivalon lento-asemalta majapaikkaamme Ivalo Autumn Leaf on noin 4km. Saariselältä majapaikkaamme on matkaa noin 24 km.
Junalla pääsee (yö- tai päiväjuna) kätevästi Rovaniemelle. Rovaniemeltä pääsee joukkoliikenteellä suoraan Saariselälle. Autovuokraamosta voit myös vuokrata auton käyttöösi.
Etäisyydet:
Autumn Leaf – Ivalon lentoasema 4 km
Autumn Leaf – Ivalo 9 km
Autumn Leaf – Rovaniemi 280 km
Autumn Leaf – Inari 48 km
Autumn Leaf – Saariselkä 24 km
Vaellusmatkamme sopii kaikille. Aiempaa kokemusta ei tarvitse joogasta olla. Joogahetket ovat herättelevää aamujoogaa ja illemmasta jooga keskittyy enemmän palauttavaan ja rauhoittavaan hetkeen. Vaelluksen aikana voimme toteuttaa halutessa meditaatiohetkiä tunturi- sekä metsämaisemissa. Luonto rauhoittaa ja antaa mielelle mahdollisuuden hiljentyä peruskysymysten äärelle. Jooga yhdistettynä tunturiluonnon elinvoimaan luo positiivisia vaikutteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Ohessa linkki, josta voi katsoa kuljetuksia:
YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

+358 41 313 6868 

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.