Menu
Discover_saimaa_talvi

Karanteeni elämää Italiassa

Italiassa jatkuu pääpiirteittäin samanlainen karanteeni elämä. Sairastavuus- ja kuolleisuusluvut ovat olleet laskussa, joka helpottaa hieman tilannetta. Pohjois-Italiassa on osittain kevennetty karanteenia. Tietyillä alueella saa mennä jo ulkoilemaan. Se parantaa ihmisten mielen laatua ja pääsee vastaanottamaan kevättä ulkoilmaan. Tällä hetkellä omista kodista saa liikkua 500m.

4.5 pitäisi tulla lisää “vapautta”. Erilaisia liikuntamahdollisuuksia ollaan avaamassa. Muun muassa kiipeilyä suunnitellaan sallittavaksi maskien kanssa. La Sportiva urheiluvälinevalmistaja onkin aloittanut ensimmäisenä suunnittelemaan urheiluun sopivien maskien valmistamisen: https://www.lasportiva.com/it/la-sportiva-presenta-la-sua-prima-mascherina-igienica-e-sostenibile

Tuuli on taas alkanut puhaltamaan. Bora-tuuli on saapumassa. Veneen tuulimittari kertoo sen. Bora-tuuli on paikallinen vahva koillistuuli. Tuulen kesto toteutuu parittomien päivien syklissä. Eli joko se kestää yksi, kolme, viisi jne..päivää. Bora tuulen kun kokee, niin ei ihan hetkeen hätkähdä kovasta tuulesta.

 

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2 
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

 

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi