Menu
Discover_saimaa_talvi

Kuutamoretki liukulumikengillä

 

Illan jo hämmärtyessä ja taivaankannen tummuessa oli sopiva aika lähteä kuutamoretkelle täysin uusilla tuttavuuksilla, liukulumikengillä. Liukulumikengät vaikuttivat leppoisilta ja rennoilta valinnoilta liikuntaa aloittaessa pitkän sairasloman jälkeen. Liukulumikenkien vaivattomuus ja helppous, liikkumisen pehmeys sekä rauhallinen tahti tuntuivat sopivalta vaikean selkäkipujakson jälkeen.

 

Nämä alkuajatukset osuivat täydellisesti kohdilleen. Tähtitaivaan alla leppoisalla retkivauhdilla kipuselkä sai lempeää liikettä. Sukset olivat helppo säätää ja saada jalkaan kiinni omaan pehmeä pohjaiseen kenkään. Etenimme Saimaan järven jäällä lähellä rantoja. Osa retkiporukasta puikahteli välillä rannan puolella. Liukulumikengillä eteneminen voi olla rauhallista nautiskelua tai sitten halutessaan hien saa pintaan nousukarvojen kanssa kiivetessä rinteitä. Myös laskut onnistuvat teräskanttien avulla telemark-käännöstä mukaillen.

 

Retken kruunasi nuotiomakkarat, ja aina niin piristävät nuotiopiiri keskustelut. Makkara ja tee maistuivat mainiolle pienessä pakkassäässä.

 

Loppumatka menikin leppoisasti kuun valaisemalla Saimaan jäällä. Harmillisesti yön revontulinäytös jäi näkemättä, mutta kenties ensi kerralla jatkamme matkaa yöhön niin saamme nauttia taivaan tarjoamasta valoshowsta.

 

OAC liukulumikengät
OAC:n liukulumikengillä on kätevää liikkua umpihangessa.

 

Nuotiotulen loimua Saimaalla
Nuotiotulen loimua.
YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi