Menu
Discover_saimaa_talvi

Uncategorized

Saimaannorpan pesintä
Saimaannorppa

Lumien sulaminen herättää huolen saimaannorpan pesinnästä
Etelä-Karjalan maisemat ovat käyneet läpi dramaattisen muutoksen pitkän ja kovan pakkasjakson jälkeen, kun plussa-asteet saapuivat alueelle. Vetinen maisema on kuitenkin herättänyt huolta Saimaan saimaannorppien pesintään liittyen.

 

Saimaannorpat tarvitsevat vahvoja, kerrostuneita lumikinoksia pesäsuojakseen, ja niiden pesintäaika on alkamassa lähiviikkoina. Nollan tuntumassa huuhaileva lämpötila voi heikentää lumipeitettä, mikä saattaa altistaa norpat riskille romahdella liian aikaisin kevättä kohti. Tämä altistaisi norpan synnyttämät kuutit paleltumisille, petoeläimille ja muille vaaroille, joilta pesän on tarkoitus suojata.

 

Huolestuneet toivovat kestäviä talvikelejä Saimaalle säilyttääkseen vahvan lumipeitteen norppien pesintää varten. Lisäksi vedotaan alueen asukkaisiin rauhoittamaan liikkumistaan luotojen ja saarten rantakinoksilla norpan pesintäajan aikana.

 

Seuraamme tilannetta ja toivomme yhdessä, että Saimaannorpat saavat rauhassa ja suotuisissa olosuhteissa aloittaa uuden sukupolven elämän. 🦭❄️

 

#Saimaa #Saimaannorppa #Luonnonsuojelu #Discoversaimaa

Erilaiset PIKKUJOULUT
Talviretkeily

Erilaiset pikkujoulut / tykypäivä – LUONTOPÄIVÄ

 

Vie työyhteisösi  luontoon ja huomaatte konkreettisesti, miten luontopäivä vaikuttaa työporukan tunneilmapiiriin sekä ryhmässä toimimiseen. Me järjestämme ohjelman, te saavutte paikalle ja heittäydytte seikkailuun.

 

Luontoympäristö on työhyvinvoinnin ja työssä suoriutumisen voimavara.

Luonnossa liikkumisella on tutkitusti monipuolisia terveysvaikutteita.  Luonto edesauttaa psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä ihmisen työkykyä ja tehokkuutta. 

 

Luontonäkymä saa aikaan iloisia ilmeitä, jotka tarttuvat helposti ryhmän muihin jäseniin. Positiivinen yhteishenki paranee ja se vaikuttaa posotiivisesti vuorovaikutukseen työympäristössä.

 

JÄRJESTÄMME LUONTOPÄIVIÄ, NUOTIOHETKIÄ JA ERÄAIHEISIA KURSSIPÄIVIÄ. TALVELLA TÄYDENKUUNRETKIÄ, LUMISI HIIHTORETKIÄ SEKÄ MAASTOHIIHTOKURSSEJA.

 

Järjestämme myös pikkujouluohjelmaa hotelleissa sisätiloissa. Kysy teille sopiva ehdotus ohjelmasta.

 

Ota yhteyttä ja sovitaan teille sopiva kokonaisuus.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Kuutamoretki OAC skinbased liukulumikengät
Kuutamoretket
Nokipannukahvit

 

#pikkujoulut #saimaa #tykypäivä

Go Saimaa

Imatran Valtionhotelli

Hotel Patria /Lappeenranta

Holiday Club Saimaan Rauha

 

Welcome Cyclist
Utulan lautturi
TERVETULOA PYÖRÄILIJÄ

 

Discover Saimaa kuuluu mukaan Welcome Cyclist järjestöön.

Tervetuloa pyöräilijä -tunnus (Welcome cyclist) on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle. 

 

Pyörämatkailun suosio on kasvussa. Pyörämatkailijat tekevät päiväretkiä, tutkivat pyöräillen kaupunkeja löytääkseen paikallisia helmiä, viilettävät maastopyörällä metsien kätköissä tai kiertävät retkipyörillä ympäri Suomea nauttien vapauden tunteesta, uusista matkakohteista ja upeista maisemista.

 

Tervetuloa Saimaalle pyöräilemään ja järjestämme teille ikimuistoisen pyöräilyelämyksen.

 

Bikeland

Welcome Cyclist

Ellare – Viedään suomalainen luontomatkailu yhdessä maailmankartalle.

Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö

Outdoor Active

 

Pyöräretkeläisiä Saimaalla
Saimaan saariston pyöräretkeläisiä

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi