Menu
Discover_saimaa_talvi

Vastuullinen matkailu – kestävä kehitys

Discover Saimaa käy parhaillaan Green Activities vastuullisuusohjelmaa läpi, jotta vuonna 2024 keväällä saamme vastuullisuussertifikaatin.

 

Green Activities on ohjelmapalveluyritysten tarpeisiin räätälöity vastuullisuusohjelma ja -sertifikaatti. Green Activities soveltuu yrityksille, jotka tarjoavat ohjelmapalveluita ulkoilmassa tai työpajoja luonnontuotteita hyödyntäen ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Green Activities on myös Pohjoismaiden ainoa matkailueläinten hyvinvointikriteereitä sisältävä vastuullisuussertifikaatti.

 

Green Activities-sertifikaatin saanut yritys on sitoutunut mm. henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, toimintansa ympäristörasituksen pienentämiseen sekä matkailueläinten hyvinvoinnin varmistamiseen.

 

Lähes tuhat matkailuyritystä Suomessa on jo mukana jossakin kestävän kehityksen ohjelmassa ja olemme näin ollen sitoutunut toimimaan vastuullisesti.

 

KESTÄVÄN MATKAILUN PUOLESTA

Jotta matkailuelinkeino pystyy vastaamaan muuttuvaan kysyntään ja turvaamaan tulevaisuutensa, on kehityksen oltava kestävää. Tätä varten Visit Finland on kehittänyt matkailuyrityksille ja -alueille tarkoitetun Sustainable Travel Finland -ohjelman ja sillä saavutettavan Sustainable Travel Finland -merkin, joka meillä Discover Saimaalla on päämääräänä 2024 keväällä saada.

 

GreenKey

GreenActivities

VisitFinland

Sustainable Travel Finland

Luontoon

 

Melonta Saimaan saaristossa
Jokaisenoikeudet ja Suomen runsas luonto ja vesistöt antavat erinomaiset puitteet virkistäytyä ja liikkua luonnossa.
YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi