Menu
Discover_saimaa_talvi

Voinko lähteä melomaan Discover Saimaan retkille, jos en ole koskaan aiemmin melonut?

Oletko aina halunnut kokeilla melontaa, mutta et ole koskaan aiemmin uskaltautunut vesille? Meillä on hyviä uutisia: Discover Saimaan melontaretket ovat suunniteltu niin, että kaikki ovat tervetulleita mukaan, myös aloittelijat!

 

Melontaretket sopivat kaikille

Melontaretkiemme tarkoituksena on tarjota unohtumattomia elämyksiä Saimaan upeissa maisemissa, ja haluamme varmistaa, että jokainen osallistuja tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Jos et ole koskaan aiemmin melonut, ei hätää! Kokeneet oppaamme ovat paikalla opastamassa sinua koko matkan ajan.

Ennen retkeä

Ennen kuin suuntaamme vesille, järjestämme lyhyen perehdytyksen, jossa käymme läpi melonnan perusteet ja turvallisuusohjeet. Saat tietää, kuinka melotaan turvallisesti, miten kajakki pidetään tasapainossa ja mitä tehdä erilaisissa tilanteissa.

Retken aikana

Oppaamme ovat jatkuvasti lähelläsi, valmiina auttamaan ja antamaan vinkkejä. Melomme rauhalliseen tahtiin ja pidämme taukoja tarpeen mukaan, jotta voit nauttia maisemista ja rentoutua. Lisäksi kajakkimme ovat vakaita ja helppokäyttöisiä, joten pääset nopeasti jyvälle melonnan perusteista.

Varusteet ja turvallisuus

Tarjoamme kaikki tarvittavat melontavarusteet, kuten kajakki/kanootti, melat ja pelastusliivit. Sinun tarvitsee vain tuoda mukavat, säänmukaiset vaatteet ja reipas mieli. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten huolehdimme siitä, että jokainen retki on hyvin suunniteltu ja toteutettu.

Tule mukaan ja koe Saimaa vesiltä käsin!

Älä anna kokemattomuuden estää sinua osallistumasta. Discover Saimaan melontaretket ovat täydellinen tilaisuus oppia uutta ja nauttia kauniista järvimaisemista turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Vaativuustaso

Ystävällisin terveisin, Discover Saimaa -tiimi

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi