Menu
Discover_saimaa_talvi

Herkkulahjakassi

63,00 (sis. alv)

Joulun alla on mukava muistaa työyhteisöä ja yrityksen yhteistyökumppaneita maistuvalla tavalla tarjoamalla heille herkullisia makuja Saimaalta. Herkut ovat valmiiksi pakattuina monikäyttöisiin kauniisiin juuttikasseihin.

 

Herkkulahjassa kiteytyy Discover Saimaan arvot, jotka liittyvät Suomen luontoon, puhtauteen, ainutlaatuisuuteen, aitouteen, kestävyyteen ja laatuun.

 

Arvostamme paikallisuutta ja yrityisyhteistyötä. Laadukkaat raaka-aineet ja lähituotteet tulevatkin pientuottajilta Saimaan puhtaasta luonnosta. Samalla tuet Saimaan lähialueiden yrittäjiä ja annat myös heille hyvää joulumieltä.

 

Kasseja myynnissä vain rajoitettu erä, joten ole nopea ja VARAA heti
info@discoversaimaa.fi tai puh. 041 313 6868

 

Kasseja saa myös ostettua Imatraltra Hiljan pihan joulumaasta. Joulumaa on jo perinteeksi muodostunut, hyvän mielen, yhdessäolon ja joulutunnelman nostattaja.

Kuvaus

herkkukassi

Suositut herkkulahjakassit ovat jälleen tilattavissa!

Kassit sisältävät herkullisia makuja Saimaan puhtaasta luonnosta. 🇫🇮 Laadukkaat raaka-aineet ja lähituotteet tulevatkin suoraan pientuottajilta Saimaan sydämestä.

Kassin sisältävät tuotteet ovat sesongin mukaisia eri vuodenaikojen mukaan.

Ota yhteyttä ja lähetämme sesongin mukaisen esitteen herkkulahjakassista.

Talven herkkukassi sisältää:


Lammassäilyke
Lammassäilykeemme on valmistettu 100% suomalaisesta lampaanlihasta ja on suussa sulavaa ja täyteläistä säilykelihaa. Purkki auki ja leivänpäälle tai sellaisenaan. Sopii myös hyvin ruoanlaittoon esimerkiksi keittoihin, piirakoihin tai vaikka aamumunakkaan joukkoon. Metsäretkien ykkönen!
450 g
Tilateurastamo Ikonen Oy
Rikkilä/Lappeenranta

 

Punasipulihilloke
Öljypuun punasipulihilloke on valmistettu laadukkaista raaka-aineista Lappeenrannassa. Punasipulihilloke sopii hyvin talviseen makumaisemaan ja sen mausteina onkin käytetty muun muassa neilikkaa ja kanelia.
Käytä punasipulihilloketta liharuokien lisukkeena tai kalan kaverina, laita leivän päälle tai tarjoile juustojen kanssa, tästä herkusta on moneksi! 280 g.
Öljypuu Lappeenranta

 

Raparperiglögi
Valmistettu raparperimehusta, mausteena kanelia, kardemummaa ja neilikkaa. Makea, herkullinen glögi maistuu sekä lämmitettynä että kylmänä. 0,75 l
Päivi-Angervo, Imatra

 

Puolukka-kuusenkerkkä-
sinappi
Metsäisen makuinen puolukkasinappi sisältää pienen kuusenkerkkälisän. Itse­tehty sinappi on joulupöydän kruunu. Erittäin hyvää liharuokien, riistan, makkaran ja erityisesti verimakkaran kanssa. 110 g.
Päivi-Angervo, Imatra

 

Kylmäpuristettu rypsiöljy
Kuurman rypsi kasvaa Etelä-Karjalan Joutsenossa, Tyynelän ja Koivikon tiloilla. Kylmäpuristus tehdään hellävaraisesti rypsin pehmeän maun ja ravintoaineet säilyttäen. 0,5 l
Koivikon tila, Tyynelän tila

 

Appelsiini-suklaa Fudge
Tuomelan Appelsiini-suklaa fudge on artesaanituote, joka valmistetaan alusta loppuun käsityönä. Unelmaisen pehmeä koostumus sekä appelsiinin ja suklaan vahva liitto takaavat mahtavan makuelämyksen. Laktoositon ja gluteeniton. 100g
Tuomelan maatilatuote, Lappeenranta

 

Sydänkynttilä
Kynttilä antaa ihanaa tunnelmaa kattaukseen. Käsintehty sydänkynttilä hehkuu kauniisti palaessaan ja on tuoksuton.
Karoliina Kynttilä, Lappeenranta

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

 

 

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2 
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra