Menu
Discover_saimaa_talvi

Chamonix

 

Chamonix tarjoaa kaikkea mitä alppikylästä voi unelmoida. Pikkuinen kylä on hyvin eloisa ja onkin kovin turistien suosima. Tunnelma kylässä antaa huikean tunteen isojen vuorien ympäröimänä. Chamonixin kylästä löytyy vaihtoehtoja runsaasti eri harrastusmahdollisuuksiin. Vuoret tarjoavat tarjoaa huikeat hiihto- ja kiipeilymahdollisuudet. Rinnealueita löytyy runsaasti. Useimmilta rinnealueilta pääsee harrastamaan myös helposti offpiste hiihtoa ja Chamonix tunnetaankin vapaalaskijoiden keskuudessa. Kesällä vaellukset, maastopyöräily ja liitovarjoilu jne. ovat suosittuja lajeja. 

 

Kauppoja ja pieniä putiikkeja löytyy moneen makuun. Chamonix’ssa urheiluvaatteita ja -varusteita myyviä kauppoja löytyy runsaasti kylän kokoonsa nähden. Kaupoissa on myös hyvä vuokravalikoima laadukkaita tuotteita. Laadukkaiden vuokravälineiden tarjonta antaa mahdollisuuden siihen, ettei kaikkea tarvitse itselleen hankkia. Shoppailun ohella kahvilassa pistäytyminen antaa todellisen ranskalaisen alppikylä tunnelman. Ravintolat tarjoavat erimaiden makuelämyksiä, sekä myös tietysti perinteistä ranskalaisia herkkuja. 

 

Kuuluisa Vallee Blance, joka on 20km pitkä off-piste jäätikköreitti. Jäätikkö tarjoaa kunnioittavan ilmapiirin vuorien keskellä. Se on helposti saavutettavissa. Kabiinihissi vie sinut Euroopan toiseksi korkeimmalle paikalle Aiguille du Midille, 3842m korkeuteen. Ylhäältä on senkeäsalpaavat maisemat kauas Italian puolelle, sekä myös euroopan korkeimmalle vuorelle Mont Blancille (4810m).

 

Olen monena talvena ja keväänä saanut nauttia upeasta vuoristokylästä sen monipuolisista mahdollisuuksista. Chamonix on ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen kohde.

 

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi