Menu
Discover_saimaa_talvi

JOKIMELONTAPISTE

JOKIMELONTAPISTE sijaitsee Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon rajamailla. Jokimelontapisteen kontti sijaitsee Sulkavan Pienen Jukajärven rannalla, josta voit omatoimimelojana vuokrata kalustoa. Meillä on kalustoa 13 henkilölle. Ohjattuja melonta retkiä järjestämme keväästä saimaannorppa melonnoista syksyn ruskaretkiin. Viimeinen yön yli ruskaretki on la-su 28-29.9.2024

 

 

Jokimelontapisteeltä pääset kätevästi melomaan suoraan Pienelle Jukajärvelle tai kerrassaan upealle ja ainutlaatuiselle Lieviskänjoelle. Lieviskänjoki on kevyesti virtaava joki ilman koskia. Joen pituus on 6,9km.  Jokea halkoo kolmea kuntaa – Sulkava. Puumala ja Ruokolahti.

 

 

Joen jälkeen on 3km järviosuus, jonka jälkeen saavut Lieviskänkoskelle. Voit päättää retken kauniille koskelle tai sitten jatkaa matkaa Saimaan puolelle Katossselän norppavesille. Jatkaessasi matkaa Saimaan puolelle Lieviskänkoskella on kanto-osuus tien yli. Discover Saimaan kanoottikärry on rannassa käytettävissä.

 

 

Jokimelontapiste on Ruokolahden melontareitin varrelle. Ruokolahden melontareitistä on nettilinkki tämän tekstin lopussa.

 

 

Lähin juna-asema on Imatralla, josta on noin 40 minuutin ajomatka. Järjestämme lisämaksusta kuljetuksen Imatralta melontapisteelle sekä takaisin Imatralle..

 

 

Saimaan Katosselällä järjestämme majoitusta ja ruokailua yhteistyökumppanin kautta. Rantasauna lämmitetään vieraille ja halutessa myös savusauna lisämaksusta. Järjestämme myös kuljetuspalveluita esimerkiksi Katosselältä takaisin jokimelontapisteelle.

 

 

Meillä on myös Lappeenrannan puolella vuokrattavana kaksi yksikkökajakkia ja yksi kaksikkokajakki  Holiday Club Saimaa

Beach House Saimaa n vuokraamossa.

 

 

Tutustu tarkemmin Discover Saimaan melontakalustoon sekä hintoihin

https://discoversaimaa.fi/valinevuokraus

 

Käy katsomassa ohjatut melontaretket

Elämyksien elämys melontaretki 2 pv – Discover Saimaa

Päiväretki meloen Lieviskänjoella – Discover Saimaa

 

Sulkava

Puumala

Ruokolahti

Ruokolahden melontareitti

 

Visit Lappeenranta

Lappeenranta

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi