Menu
Discover_saimaa_talvi

Spagetti alle Vongole

 

Matkalla Dolomiiteille pysähdyimme Gardajärven pohjoisosaan Torbolen kaupunkiin. Se on viehättävä pieni kaupunki, jossa on mukavia pikkukauppoja ja monipuolinen ravintolatarjonta. Tällä kertaa valitsin Spagetti alle Vongole eli simpukkapastan valkoviinin kera. Vieläkin tulee vesikielellä katsoessa kuvaa.

Lämpötila oli poikkeuksellisen lämmin ja t-paidassa tarkeni ulkona hyvin syödä. Avoinna olevat ravintolat  eivät pettäneet edes näin talvikautena. Lounasaikaan asiakkaita oli melkein tungokseen asti. Aiemmin kun olen talvella käynyt Torbolessa, niin kylä ollut kuin aavekaupunki. Lämmin “talvikausi” varmaan saanut ihmiset ulkoilemaan ja nauttimaan ravintolan herkuista terassilla.

Toisen pohjoisen kaupungin Rivan ravintolatarjonta on myös hyvä, jopa ihailtavan laaja. Edellisellä kerralla majoituimme Rivassa ja vuokrasimme sieltä sähköpyörät. Voin lämpimästi suositella sähköpyöräilyn saloihin tutustumista. Gardalla on upeat pyöräilyreitit kaikentasoisille maastopyöräilystä maantiepyöräilyyn. Tällä kertaa siellä Riva del Gardalla ei vierailtu. Ehkäpä ensi kerralla taas.

 

 

YHTEYSTIEDOT

Discover Saimaa

Y-tunnus 2497697-2

OTA YHTEYTTÄ
Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Discover Saimaa

Y-tunnus: 2497697-2 
E-laskuosoite 003724976972

E-laskujen välittäjätunnus OKOYFIHH

 

C/o Vuoksen Kalastuspuisto

Varpasaarenpolku 12

55120 Imatra

info@discoversaimaa.fi