Järjestetään ryhmille/yrityksille tilauksen mukaan.
Resepti on yksinkertainen. Nauti lettujen pelkistetyn ylellisestä mausta, jotka herkutellaan perinteisen nokipannukahvin tai teen kera. Lisukkeena on hetki nuotiolla. Hetki, joka painautuu mieleemme.
Kuvaus
Resepti on yksinkertainen. Nauti lettujen pelkistetyn ylellisestä mausta, jotka herkutellaan perinteisen nokipannukahvin tai teen kera. Lisukkeena on hetki nuotiolla. Hetki, joka painautuu mieleemme.
Nuotion elävä tuli antaa oman kipinän luonnonmukaisuuteen. Tulen elävää liekkiä ja puiden palamisen ääntä voisi kuunnella ja katsella vaikka miten pitkään. Tuli antaa kertoa itsestään elämän jatkuvuutta ja intohimoista paloa juuri siinä hetkessä. Hetkessä, jossa istumme nuotion ympärillä ja keskitymme vain ja ainoastaan olennaiseen eli siihen hetkeen.
Nuotiolla lettupannulla paistettu herkullinen räiskäle on rakas meille kaikille. Monelle se on vielä rakkaampi, kun sen saa itse tehdä oman näköiseksi.
Letut paistetaan avotulella käyttäen hyviä raaka-aineita. Ruoan valmistaminen nuotiolla on elävää perintöä, jota edelleen välitetään sukupolvelta toiselle. Vai haluaisitko paistaa oman näköisen räiskäleen ja kokeilla miten sen kääntäminen onnistuu “lennossa”?
Nuotiolla elävällä tulella tehty kahvi on täynnä salaisuuksia. Jokaisen keittäjän mukana maku saa oman vivahduksensa. Kahvin maku saa myös vivaihteita maiseman ja kelin mukaan. On myös merkitystä sillä, millaisella tarunomaisilla taidoilla kahvi keitetään. Niitä taitoja on kehitelty vuosisatoja pitkin. Jonkinlainen taianomaisuus nokipannukahvissa on.
Tyhy-päivä on yhdessä olemista ja tekemistä, josta jää pitkään kantava muisto.